Inspirerende aftrap Landgoed De Groene Kamer

Op 20 april vond in De Groene Muze een speciale bijeenkomst plaats waar genodigden bijgepraat werden over de plannen rondom het landgoed, het plan van aanpak en de beoogde uitrol. Wethouder Mario Jacobs (Ruimtelijke Ontwikkeling gemeente Tilburg) vertelde enthousiast over de inpassing van het concept in Stadsbos013 en de betrokkenheid en ondersteunende rol van de gemeente bij deze unieke ontwikkeling voor Tilburg. In juni wordt de anterieure overeenkomst met de gemeente Tilburg ondertekend en kan gestart worden met het bestemmingsplan traject. In 2018 start de bouw van De Groene Kamer en het is de ambitie om in 2019 de eerste fase van het Landgoed te openen voor publiek. En zoals de wethouder het al zei: Landgoed De Groene Kamer “Het gaat er gewoon komen!”

Naast de enthousiaste woorden van wethouder Mario Jacobs ook inspirerende pitches van diverse ondernemers: Bob Hutten (Hutten Catering en De Verspillingsfabriek), Thijs van Banning (Landmarkt), Joep Langen (Koeckebackers), Gerard van Binsbergen (Bever) en Peter Paul Kleinbussink (Intratuin).