Gerard Berkelmans Brabants Besten

Gedeputeerde Bert Pauli, Economische Zaken en Internationalisering, installeerde op woensdag 6 juli 25 nieuwe ambassadeurs innovatief werkgeverschap. Samen met de ambassadeurs van vorig jaar inspireren deze ‘Brabants Besten’ andere ondernemers om een vernieuwende werkgever te zijn. Voor het derde jaar achtereen neemt een groep Brabantse ondernemers de rol van ambassadeur op zich.

Dit jaar gaan liefst 25 nieuwe Brabants Besten aan de slag, waaronder Gerard Berkelmans van Langdgoed De Groene Kamer. Door andere werkgevers te inspireren werken deze ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf aan een sterke en sociale regionale economie. Dit doen ze met 21 Brabants Besten die vorig jaar ook ambassadeur waren. Lees hier het inspiratieverhaal van Gerard.

Vitale bedrijven en beroepsbevolking
‘Brabants Besten’ dragen bij aan een vitale, goed opgeleide en flexibele beroepsbevolking. Ze zorgen dat hun medewerkers met plezier naar hun werk gaan en dat de concurrentiepositie van hun bedrijf wordt versterkt. De Brabants Besten werken aan sociale innovatie en flexicurity. Of ze nemen mensen aan met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dit gebeurt onder meer door reshoring, het terughalen van personeel uit lagelonenlanden.